Wie is Kirsten Bakker?

Mijn naam is Kirsten Bakker en ik ben manueel therapeute met als specialisatie musculoskeletale echografie. Vanaf 2010 verdiep ik mij in echografie van het bewegingsapparaat en sinds enige tijd kunt u hiervoor ook terecht bij het Swaithoes.

Echografie wordt als aanvullend beeldvormende diagnostiek ingezet tijdens het fysiotherapeutisch onderzoek. Het is een vlotte en comfortabele manier van onderzoek, waarbij de cliënt actief deelneemt. Het biedt als het ware de mogelijkheid om een kijkje in het lichaam te nemen. De informatie die ik met echografie verkrijg, leidt tot een snellere diagnose en het best passende behandeladvies.

Het biedt ook de mogelijkheid om in de loop van het behandelproces  de voortgang te volgen door het klachtengebied opnieuw te bekijken.

Ik gebruik de echografie ook therapeutisch. Zo zet ik het in bij bijvoorbeeld patiënten met chronische lage rugpijn en bekkenpatiënten, bij het aanleren van een juiste actieve rompstabiliteit.

Wil je meer informatie, dan kun je vrijblijvend een afspraak met me maken. Neem contact op met het Swaithoes: (0596) 55 23 69.
Of maak direct een afspraak.