Wie is Fransien Heeringa?

Mijn naam is Fransien Heeringa en ik ben diëtist. Eén keer per maand houd ik spreekuur in  het Swaithoes. Bij het werk van een diëtist denken mensen vaak gelijk aan afvallen. Ik begeleid uiteraard veel mensen met overgewicht, maar ook voor andere diëten kun je een afspraak maken.  Hierbij kun je denken aan diabetes (suikerziekte), een hoge bloeddruk, een hoog cholesterolgehalte, maag- en darmklachten, maar ook aan ondergewicht en allergieën.
Ook voor algemene informatie over gezonde voeding kun je bij mij terecht. Een diëtist is er voor alle mensen,  van jong tot oud.

 

Hoe gaat het in z’n werk?

Tijdens het eerste gesprek bespreken we welke vragen er zijn en waar je behoefte aan hebt. Voor de één is dit uitleg over een bepaald dieet (wat mag ik  eten en hoeveel) , terwijl een ander juist meer behoefte heeft aan begeleiding en coaching bij het volgen van een dieet.  Jouw wensen vormen altijd het uitgangspunt. In één of meer vervolggesprekken help ik je graag om je doelen te bereiken.

Mogelijke onderwerpen die besproken worden zijn bijvoorbeeld het maken van goede keuzes (ook op verjaardagen en feestjes), bereidingswijzen, het beoordelen van etiketten en uiteraard voldoende bewegen. Hoewel het voor ons allemaal goed is om gezond te eten en te drinken, vind ik het ook belangrijk dat je van het eten kunt blijven genieten.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kun je terecht op mijn site www.dietistenpraktijkheeringa.nl. Je kunt ook contact opnemen: