Swaithoes, voor fysiotherapie en medische fitness

Maatwerk in zorg en fitheid, zonder poespas, laagdrempelig,              zorgvuldig en ook nog eens gezellig

Fysiotherapie

Je kunt in deze Coronatijd nog wel terecht voor fysiotherapie afspraken. De medische fitness is helaas gesloten.  

Fysiotherapie Swaithoes is als het Groninger landschap: overzichtelijk, ruim, toegankelijk en zonder poespas. Je kunt zonder verwijzing van de huisarts of specialist een afspraak maken.

Met welke klachten kun je terecht?

Met name mensen met nek-schouder-armklachten en chronische lage rugklachten hebben de weg naar het Swaithoes gevonden. Maar voor alle andere reguliere fysiotherapie kun je ook uitstekend in het Swaithoes terecht. Soms verwijs ik je door. Als ik iets niet kan. Bijvoorbeeld naar een kinderfysiotherapeut.

Beatrijs Douma doet ook behandelingen in het Swaithoes. Zij is als fysiotherapeut gespecialiseerd in lymfe- en oedeemproblemen.

 Kwaliteit

Je kunt in het Swaithoes rekenen op kwalitatief hoogwaardige zorg. Ik ben aangesloten bij het KNGF. Op het gebied van kwaliteit heeft onze beroepsgroep veel eisen gesteld. Aan al die eisen voldoe ik. Daarom mag ik me registerfysiotherapeut noemen.

Gebruik van echografie

Bij het onderzoeken maak ik gebruik van een echo-apparaat. Daarmee kun je in het lichaam kijken en veel beter onderzoeken wat de oorzaak van de klachten is.
Lees meer informatie over echografie.

Van onderzoek naar behandeling

Ons contact begint altijd één op één, in de behandelkamer. Met een vraaggesprek en een onderzoek. Daarna bepalen we wat de beste behandeling is. Vaak is het zo dat een patiënt actief mee moet werken aan het herstel van de klachten. Door oefeningen te doen, of te trainen in de oefenzaal.

We evalueren de behandeling regelmatig en stellen die als dat nodig is bij. 


  • SWAITHOES_2546
  • SWAITHOES_2576
  • SWAITHOES_2578
  • SWAITHOES_2581
  • SWAITHOES_2584
  • SWAITHOES_2590
E-mailen
Bellen