Optreden Opera della Casa groot succes!

In een goed gevulde Hervormde kerk trad Opera della Casa woensdag 15 april op. Om mijn verjaardag te vieren en mijn 35 jarige jubileum als fysiotherapeut, waarvan de laatste vijf jaar als zelfstandige in het Swaithoes. Het was een prachtige voorstelling, met veel humor, bekende aria’s, liederen en duetten. Het publiek werd er ook bij betrokken. Er werd gedanst, gezongen en op toeters geblazen. Maar vooral ook veel gelachen. Zelfs het orgel van de kerk werd gebruikt. De catering zorgde er voor dat in de pauze en na afloop ieder verder kon genieten. Wat een leuke en gezellige avond! En wat een mooie passende omgeving voor zo’n optreden.

 

Mooie bijdrage voor de Wensambulance 

Het entreegeld was bestemd voor de stichting Wensambulance. In de pauze kregen de afgevaardigden € 1425,- overhandigd. Daar waren ze erg blij mee. Zo kunnen weer veel wensen van terminaal zieke patiënten worden vervuld.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply