Feestje van Karel: Opera Della Casa in Hervormde kerk

Feestje van Karel: Geen 1 aprilgrap! 

Tja, het leek er wel op. Een 1 aprilgrap van Karel. Weer op komen draven voor niks. Deze keer voor gratis kaartjes voor een optreden van Opera Della Casa. Maar laat het deze keer nou eens gewoon waar zijn wat er is geschreven! De 1 aprilgrap was nou net dat iedereen dacht dat het om een grap ging, terwijl het niet zo was. De niet-komers hebben dus pech gehad. Zes mensen waren zo wijs om te komen en hebben gratis kaartjes gekregen voor het optreden van Opera Della Casa op 15 april.  (lees meer op www.operadellacasa.com). 

Gelukkig zijn er nog kaartjes te koop. Voor maar € 10,- Dat is inclusief koffie en wat lekkers. Geen geld voor zo’n geweldig leuk optreden, met veel humor. Aan het eind van de avond ga je gegarandeerd met een grote grijns naar huis. 

Nog even de reden voor het feestje: dit jaar ben ik 35 jaar werkzaam als fysiotherapeut en vijf jaar als zelfstandig ondernemer. Bovendien ben ik op 15 april jarig. 

Kaartjes voor de voorstelling kunt u kopen in het Swaithoes tijdens de openingsuren en op de avond van de voorstelling in de Hervormde kerk. De voorstelling begint om 20.00 uur. De kerk is open om 19.30 uur.

 

Opbrengst voor stichting Wensambulance

De opbrengst  is helemaal voor de stichting Wensambulance. Deze organisatie biedt ernstig zieke mensen met een beperkte levensverwachting de mogelijkheid om op geheel eigen wijze afscheid van hun leven te kunnen nemen. Mensen die weten dat ze niet meer zullen genezen en die binnenkort gaan sterven, gaan vaak nadenken over wat ze allemaal hebben meegemaakt en welke wensen en dromen ze nog hebben. De mensen van Wensambulance, vooral (ambulance)verpleegkundigen en ambulancechauffeurs, helpen mensen uit Noord-Nederland met begeleidend ambulancevervoer om zo’n wens te vervullen en voegen zo een laatste indrukwekkende ervaring aan het leven toe.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply