Opnieuw geld voor de Wensambulance

Vrijdag 16 januari werd in het Swaithoes de actie ten behoeve van Wensambulance l SANN (Stichting Ambiance Noord-Nederland) afgesloten. Onder begeleiding van Regina Datema van gewichtbeheersingspraktijk Goud Gewicht uit Loppersum lukte het een aantal sporters van het Swaithoes de nodige kilo’s kwijt te raken.  Aan het begin van de actie werd ieders persoonlijke doel vastgelegd en een boete afgesproken als het doel niet zou worden gehaald. Tijdens de duur van de actie vonden de deelnemers vele persoonlijke sponsoren. Die zouden betalen als het individuele doel werd gehaald.

De meeste deelnemers zijn geslaagd in hun persoonlijke missie. Een enkele deelnemer moest een boete betalen omdat het doel niet werd gehaald. Tezamen met het geld dat in het Swaithoes binnenkomt via het uitlenen van boeken, DVD’s en oud Hollandse spelletjes kon in totaal € 950,- worden overhandigd aan Paula Westerhof van Wensambulance l SANN.

Waar besteedt de Wensambulance het geld aan?

Paula was erg blij met het initiatief en vertelde dat ze met dit bedrag weer heel veel ernstig zieke mensen met een beperkte levensverwachting kunnen helpen om hun wens uit te voeren. Dat kan variëren van een bezoek aan een dierentuin tot een ritje in de omgeving waar iemand heeft gewoond. De vrijwilligers van Wensambulance, vooral (ambulance)verpleegkundigen en ambulancechauffeurs, helpen mensen uit Noord-Nederland d.m.v. begeleidend ambulancevervoer om zo’n wens te vervullen en voegen zo een laatste indrukwekkende ervaring aan het leven toe.

Een gezellige overhandiging van de cheque

Bij de overhandiging van het geld waren verschillende sporters en deelnemers aan de sponsoractie aanwezig. Voor het zover was, heeft een aantal van hen eerst samen gegeten. Het was erg gezellig.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply